loading

A sokoldalú személyszállítók.

Háromfél hossz, kétféle magasság és teljes mértékben rugalmas konfigurálhatóság. A 6-16 utas szállítására alkalmas Opel Movano Kombi és Busz az Ön szolgálatába állítja a jellegzetes, modern formatervezést.

Jó megjelenésű hatékonyság.

Minden Movano jól néz ki, de a Kombi és Busz változatot nagy, sötétített oldalsó ablakai még stílusosabbá teszik. A széles kiállás, a hangsúlyos sárvédőívek és általános eleganciája révén üzleties megjelenést kap. A szélesen nyíló ajtók megkönnyítik a beszállást. Bent ugyanez a helyzet. Maximális tér, amely az Ön igényeinek megfelelően lehet luxust sugárzó vagy pragmatikus. Átalakítása rendkívül egyszerű. Kényelmesen szállítható vele a nagycsalád, szállodai vendégek, sport- vagy projektcsapatok – a Movano praktikusan elegáns és jellegzetes kialakítású.

Opel Movano – Kombi

Kombi

Néha a személyszállítás kap kiemelt szerepet, néha a rakodótér. Legtöbbször azonban mindkettő. Könnyedén átalakítható utasterével és rakterével az Opel Movano Kombi ideális megoldást nyújt. Hat és kilenc üléses verziója is kapható, kétféle hosszváltozatban és kétféle tetőmagassággal – igazán sokoldalú munkatárs.

Opel Movano – Busz

Busz

Az Opel Movano Busz tágas elhelyezést biztosít 16 vagy 17 személynek. Az utastér optimálisan elérhető, kényelmes elrendezésben tartalmaz eltolt kettős üléseket az utasfolyosó egyik oldalán, és egyes üléseket a másik oldalán. A teljesen kárpitozott belső tér, a magasra szerelt csomagtartók, az utastér-világítás és a külön rendelhető szabályozható szellőzőnyílások célja, hogy még a hosszabb utakat is élvezetesebbé tegyék. A szélesre nyíló oldalajtó alapfelszereltségként elektronikusan üzemeltethető fellépővel könnyíti meg az utasok beszállását, ami az opcionális elektromos működtetésű tolóajtóval még tovább fokozható.

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.

A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét.

+) WLTP: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) használatával történik, a 715/2007/EK és a 2017/1151/EU rendeletnek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján). Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket. A hivatalos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

++) NEDC: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 2017/1153/EU és 2017/1151/EU rendeleteknek megfelelően.

Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, az opcionális felszereltséget, és a gumiabroncsok jellegzetességeit. A hivatalos üzemanyag-fogyasztásról és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

+++) Kifutott járművek / könnyű haszonjárművek: Minden feltüntetett adat az alapfelszereltségű EU alapmodellre vonatkozik. A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a 715/2007/EK és 692/2008/EK rendeleteknek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján), az üzemkész jármű súlyát figyelembe véve, a rendeletben meghatározottak szerint történik. További tartozékok használata és a gyárilag beépített extra felszereltség a jelzettnél kissé nagyobb fogyasztási és CO2-kibocsátási adatokat eredményezhetnek. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Kizárólag a különböző járműváltozatok összehasonlítására szolgálnak, és eltérhetnek a valós vezetési körülmények között elért tényleges üzemanyag-fogyasztástól, amelyet nagymértékben befolyásolhat a vezetési stílus és az üzemeltetési körülmények. További felszerelések használata növelheti a jármű üres tömegét, egyes esetekben a jármű tengelyterhelését és össztömegét, és csökkentheti a vontatható tömeget. Ez a maximális sebesség csökkenéséhez és a gyorsulási idő megnövekedéséhez vezethet. A teljesítményadatok 75 kg tömegű vezetővel, továbbá 125 kg terheléssel értendők. 2 A H-gáz m3/100 km-ben értendő.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Az Opel az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékek specifikációinak, az opcionális kiegészítőknek (stb.) az időszakos megváltozása. A bemutatott vagy leírt termékek közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról Opel Márkakereskedőjénél tájékozódhat.
promo 
Ugrás az oldal tetejére