loading

OPEL Vivaro tartozékok.

A Vivaro az Opel díjnyertes formatervezési filozófiáját hozza el a szegmensbe. Az alap- és a külön rendelhető felszereltségen kívül tartozékok széles választékával hozhatja ki a maximumot Vivarójából.

A tartozékok teljes választékát megtekintheti az Opel Vivaro tartozékok online katalógusában, vagy kérdezze meg helyi Opel márkakereskedőjét.

Opel Vivaro - Side Window with Sunblind

Komfort és kényelem

Mindegy, hogy munkaeszközként vagy családi járműként használja, a Vivaróban otthon érezheti magát. Mindent megtalál, amire szüksége van, hogy a saját igényeinek megfelelően alakítsa járművét – a padlószőnyegektől az üléshuzatokig.

Opel Vivaro – Dokkoló

Infotainment

Segít kapcsolatban maradnia – irodájával, családjával, a forgalmi viszonyokkal és utazási segítséggel. Tekintse meg a Vivaróhoz kapható termékeket.

Opel Vivaro - Mudflaps

Biztonság és védelem

Autózzon biztonságosabban, és őrizze meg tovább a Vivaro remek megjelenését. Gondoskodjon utasairól és szállítmányáról, és legyen felkészült. Kínálatunkban szerepelnek a parkolássegítő rendszerek és a tolatókamerák, a védőburkolatok és a sárfogók, az izzókészletek és a gyermekülések, ha szükség lenne rájuk.

Opel Vivaro – Optikai tuning

Optikai tuning

A Vivaro kívül-belül jól néz ki. De szeretné még személyesebbé tenni? Tekintse meg ezeket a tartozékokat, például az oldalsó lépcsőket és a tükörházakat.

Opel Vivaro – Tetőcsomagtartó görgőkkel

Szállító- és tartórendszerek

A Vivaro kapacitása maximális és optimális. Az Opel ezen kívül az Ön külső és belső szállítási igényeinek rendszerezését segítő tartozékokat is kínál. A belső védőpanelektől és polcrendszerektől a tetőcsomagtartó-rendszerekig és vonóhorgokig sok mindent kínálunk, amivel Ön sokkal könnyebben magával viheti az éppen szükséges dolgokat. Választékunk eredeti Opel termékekből, valamint együttműködő partnerünk, a szállítórendszerek területén piacvezető Thule termékeiből áll.

Opel Vivaro – 16 colos ötküllős acél keréktárcsa

Keréktárcsák

A stílus és praktikum kombinációja. Az Opel könnyűfém és acél keréktárcsák széles választékát teljes téli kerékkészlet egészíti ki. A még nagyobb lelki nyugalom érdekében válasszon Thule hólánc választékunkból.

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.

A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét.

*A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a NEDC szabályozás szerint kerültek meghatározásra (715/2007 és 692/2008 EK rendeletek aktuális verziói), mely biztosítja az egyéb járművekkel való összehasonlíthatóságot. 2017. szeptember 1-től egyes új járművek üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatait az új WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) szabályozás szerint határozzuk meg, és a kapott értékeket visszakonvertáljuk NEDC szerinti értékekké, az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében. A legfrissebb adatokért keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét.

** A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a WLTP szabályozás szerint kerültek meghatározásra, a kapott értékeket pedig visszakonvertáltuk NEDC szerinti értékekké, az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében (a 715/2007, a 2017/1153 és a 2017/1151 EK rendeleteknek megfelelően).

Az értékek meghatározása során az egyéni vezetési stílust, a vezetési körülményeket, az extra felszereltséget, illetve a változó típusú és méretű gumiabroncsokat nem vettük figyelembe. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatokkal kapcsolatos további részletekért tekintse át tájékoztató anyagunkat, mely minden márkakereskedésben elérhető.

*** H-gáz, m3/100 km.

**** A BlueInjection-technikával felszerelt járművek rendszeres AdBlue®-utántöltést igényelnek, akár egy szervizintervallumon belül is. A fedélzeti számítógép jelzést ad, ha a folyadék utántöltésére van szükség. Részletek: http://www.opel.hu/tools/adblue/adblueinfo.html

A feltüntetett árak kedvezményes árak, melyek légkondicionáló megrendelése esetén érvényesek. A légkondicionáló árát a feltüntetett összegek már tartalmazzák. Részletekért és egyedi árajánlatért érdeklődjön márkakereskedéseinkben.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Az Opel minden tőle telhetőt megtesz, hogy pontos és naprakész legyen a weboldal tartalma, de nem vállal felelősséget semmiféle kárért vagy veszteségért, amely a weboldal információiból fakad. Előfordulhat, hogy a termék bevezetése óta bekövetkezett változások miatt nem pontos a weboldal néhány információja. Néhány leírt vagy bemutatott felszerelés csak bizonyos országokban vagy csak felár ellenében kapható. Az Opel fenntartja a jogot, hogy bármikor megváltoztassa a termékspecifikációkat. Az Ön országában érvényes aktuális termékspecifikációért keresse fel Opel márkakereskedőjét.
Ugrás az oldal tetejére