loading

Opel Vivaro változatok.

A minden részletében alaposan átgondolt Opel Vivaro kategóriájában vezető gazdaságosságot, csekély károsanyag-kibocsátást és mérnöki precizitást nyújt. Teljes körű kínálata felöleli többek között a zárt furgon, a személyszállító furgon és a padlólemezes alváz változatokat. Szinte minden felhasználási igényre létezik egy Opel Vivaro – minden változat sokoldalú és rugalmas, bármilyen helyzetben.

Opel Vivaro – Zárt furgon

Zárt furgon

A kivételes minőség, a kétféle hosszúság (L1, L2) és a kétféle magasság (H1, H2), a többféle teljesítmény- és konfigurációs lehetőség révén az Opel Vivaro zárt furgon új mércéket állít fel. Még soha nem volt jobb a hozzáférhetőség, a rakodhatóság, az üzleti funkció és az üzemeltetési gazdaságosság. Tökéletes furgonja készen áll, és csak arra vár, hogy Ön az igényeihez igazítsa. A Sortimo vagy Bott tartórendszerekkel tovább fejleszthet a belső tárolási lehetőségeken.

Az alapfelszereltség tartalma többek között:

 • R16 rádió Bluetooth®-kapcsolattal és USB-csatlakozóval
 • Elektromosan állítható, fűthető oldalsó tükrök
 • Hat irányban állítható vezetőülés kartámasszal és deréktámasszal
 • 12 V-os csatlakozóaljzat a raktérben
 • Külsőhőmérséklet-kijelző
 • Nagy kesztyűtartó fedéllel
 • Keréksapkák

Sortimo Simpleco

A Simpleco tartórendszer a vezetőoldalra és az utasoldalra is felszerelhető. Tartós, ugyanakkor könnyű anyagokból készül, és lehetővé teszi, hogy Ön döntse el, miként rendezi el tálcáit és tárolóit. Rögzítőpántok és kampók, polctálcák és elválasztók tartoznak hozzá. Az utasoldali változat 4 speciális dobozzal rendelkezik.

A Sortimo Simpleco és a Globelyst visszafordítható átalakítást képviselő kiegészítő eszközök, amelyeket a Sortimo International GmbH ("Sortimo") szerel fel és támogat. Az Opel Automobile GmbH nem nyújt semmiféle garanciát a csomag semmilyen részére, és nem felelős a minőségükért. Speciális pótalkatrészek a Sortimótól rendelhetők. A tartórendszer csökkenti az alapjármű által szállítható hasznos teher mértékét.

Bott Craftsman

Ezek a praktikus, könnyű és erős modulok tökéletesen illenek furgonjába. Polctálcákból és fiókokból állnak, és minden olyan tartozékkal testre szabhatók, amelyre szüksége van szerszámai és eszközei tárolásához.

A Bott Craftsman egy visszafordítható átalakítást képviselő kiegészítő eszköz, amelyet a Bott GmbH & Co. KG ("Bott") szerel fel és támogat. Az Opel Automobile GmbH nem nyújt semmiféle garanciát a csomag semmilyen részére, és nem felelős a minőségükért. Speciális pótalkatrészek a Bott-tól rendelhetők. A tartórendszer csökkenti az alapjármű által szállítható hasznos teher mértékét.

Megjelenés csomag

A zárt furgonhoz kapható; a Megjelenés csomag tartalma:

 • 16 colos acél keréktárcsák teljes méretű dísztárcsával
 • Első és hátsó külső lökhárítók a karosszéria színében
 • Ledes nappali menetfények
 • Connect fekete dombornyomott szövetkárpit
 • Műszerfal Carbon fekete színben
 • Palacktartó
 • Pohártartó
 • Bőrborítású kormánykerék
 • Sebességtartó automatika sebességkorlátozóval
 • Első ködlámpák

Sortimo Globelyst

A végtelenül rugalmas Globelyst rendszer választ ad minden tárolási kérdésre. A nagy szilárdságú acél, a könnyű alumínium és az erős műanyag speciális anyagkombinációja kiváló minőséget biztosít. Furgonja tartóját igényei szerint alakíthatja, dobozokkal, tálcákkal, rögzítőrendszerekkel, illetve védőfallal és padlóval.

A Sortimo Simpleco és a Globelyst visszafordítható átalakítást képviselő kiegészítő eszközök, amelyeket a Sortimo International GmbH ("Sortimo") szerel fel és támogat. Az Opel Automobile GmbH nem nyújt semmiféle garanciát a csomag semmilyen részére, és nem felelős a minőségükért. Speciális pótalkatrészek a Sortimótól rendelhetők. A tartórendszer csökkenti az alapjármű által szállítható hasznos teher mértékét.

Opel Vivaro – Vivaro zárt furgon Irmscher "Tourer" átalakítással

Vivaro zárt furgon Irmscher "Tourer" csomaggal

Látványos, prémiumkategóriájú üzleti mobilitás kivételes minőséggel, eleganciával és kényelemmel. A rendkívül praktikus Vivaro zárt furgon Irmscher "Tourer" csomagja remek és maradandó első benyomást tesz.

Különleges jellemzők többek között:

 • Ajtókárpit: bőr kárpitozású elemek ezüst díszvarrással
 • Műszerfal: bőrborítású központi keret ezüst varrással
 • Sebességváltó kar: bőr ezüst díszvarrással
 • Velúr padlószőnyegek ezüst díszvarrással és „Vivaro” felirattal

Az Irmscher Tourer csomag egy visszafordítható átalakítást képviselő kiegészítő csomag, amelyet az Irmscher Automobilbau GmbH & Co. KG ("Irmscher") szerel fel és támogat. Az Opel Automobile GmbH nem nyújt semmiféle garanciát a csomag semmilyen részére, és nem felelős a minőségükért. Speciális pótalkatrészek az Irmschertől rendelhetők. A csomag csökkenti az alapjármű által szállítható hasznos teher mértékét.

Opel Vivaro – Személyszállító furgon

Személyszállító furgon

Az akár hatszemélyes befogadóképesség, a felszerelés elhelyezésére szolgáló hely és a könnyű hozzáférhetőség a rakományhoz ideális, jövedelmező személyszállító járművé teszi a személyszállító furgont. A zárt furgon továbbfejlesztett ergonómiai, szervezési és infotainment jellemzői a tartós, csúcsminőségű felszereltségi lehetőségekkel lehetővé teszik, hogy Ön pontosan a saját igényeire szabja járművét.

Az egy vagy két oldalsó tolóajtón keresztül könnyű a hátsó ülésekre beszállni, az állítható fejtámlák és a felszereltségi szintek választéka kényelmessé teszi az utazást. A kárpitozott oldalsó elemekben található tároló és a felső világítás minden modellben alapfelszereltség. A felső szegmensben kartámaszos, egyedileg állítható második sori ülések, napellenző és 12 V-os elektromos csatlakozóaljzat könnyíti meg az életet.

Ahogy el is várható, a biztonság elsődleges szempont a személyszállító furgonban, amely minden követelménynek megfelel, beleértve az Opel saját magas követelményeit is.

Alap:

A zárt furgon felszereltségén felül az alapszintű felszereltségű személyszállító furgon többek között a következő speciális felszereléseket tartalmazza:

 • Kényelmes második sori üléspad három üléssel
 • Fényerős, mégsem vakító domború mennyezeti lámpa
 • Félmagas kárpitozás a még kellemesebb utazásért

Középszint:

A zárt furgon felszereltségén felül a középszintű felszereltségű személyszállító furgon többek között a következő speciális felszereléseket tartalmazza:

 • Háromüléses, kartámasszal ellátott második sori üléspad
 • A gyermekek maximális biztonsága az ISOFIX rögzítőpontoknak köszönhetően
 • Könnyen hozzáférhető ülés alatti tároló
 • Praktikus, az üléspadra szerelt tárolózseb

Felső szint:

A zárt furgon felszereltségén kívül a felső szintű felszereltségű személyszállító furgon többek között a következő speciális felszereléseket tartalmazza:

 • Egyedileg állítható, kartámasszal felszerelt második sori ülések
 • Tetőkárpitba szerelt hangszórók
 • Kilépőfény a jobb látási viszonyokért
 • Egyedi LED-lámpák a második sorban utazóknak
 • Stílusos rögzített napellenzők a második sorban utazóknak
 • Teljes oldalburkolat, sokoldalú tárolási lehetőségekkel

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.

A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét.

*A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a NEDC szabályozás szerint kerültek meghatározásra (715/2007 és 692/2008 EK rendeletek aktuális verziói), mely biztosítja az egyéb járművekkel való összehasonlíthatóságot. 2017. szeptember 1-től egyes új járművek üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatait az új WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) szabályozás szerint határozzuk meg, és a kapott értékeket visszakonvertáljuk NEDC szerinti értékekké, az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében. A legfrissebb adatokért keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét.

** A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a WLTP szabályozás szerint kerültek meghatározásra, a kapott értékeket pedig visszakonvertáltuk NEDC szerinti értékekké, az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében (a 715/2007, a 2017/1153 és a 2017/1151 EK rendeleteknek megfelelően).

Az értékek meghatározása során az egyéni vezetési stílust, a vezetési körülményeket, az extra felszereltséget, illetve a változó típusú és méretű gumiabroncsokat nem vettük figyelembe. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatokkal kapcsolatos további részletekért tekintse át tájékoztató anyagunkat, mely minden márkakereskedésben elérhető.

*** H-gáz, m3/100 km.

**** A BlueInjection-technikával felszerelt járművek rendszeres AdBlue®-utántöltést igényelnek, akár egy szervizintervallumon belül is. A fedélzeti számítógép jelzést ad, ha a folyadék utántöltésére van szükség. Részletek: http://www.opel.hu/tools/adblue/adblueinfo.html

A feltüntetett árak kedvezményes árak, melyek légkondicionáló megrendelése esetén érvényesek. A légkondicionáló árát a feltüntetett összegek már tartalmazzák. Részletekért és egyedi árajánlatért érdeklődjön márkakereskedéseinkben.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Az Opel minden tőle telhetőt megtesz, hogy pontos és naprakész legyen a weboldal tartalma, de nem vállal felelősséget semmiféle kárért vagy veszteségért, amely a weboldal információiból fakad. Előfordulhat, hogy a termék bevezetése óta bekövetkezett változások miatt nem pontos a weboldal néhány információja. Néhány leírt vagy bemutatott felszerelés csak bizonyos országokban vagy csak felár ellenében kapható. Az Opel fenntartja a jogot, hogy bármikor megváltoztassa a termékspecifikációkat. Az Ön országában érvényes aktuális termékspecifikációért keresse fel Opel márkakereskedőjét.
Ugrás az oldal tetejére