loading

Tágas, komfortos és kényelmes.

Túl sok értékes idő mehet el rossz szervezés miatt. Az új Opel Vivaro új szintre emeli az utaskényelmet, a komfortot és a tárolást.

Opel Vivaro – A vezető környezete

A vezető környezete

Magasan elhelyezett, műszerfalra szerelt sebességváltó, állítható dőlésszögű és távolságú kormánykerék infotainment távvezérlőkkel, hat irányban állítható ülés kartámasszal és deréktámasszal, valamint jól áttekinthető műszerek – mindezek segítségével a vezető kényelmesen ura lehet a járműnek.

Opel Vivaro – Tárolás

Tágas tárolóhely a fülkében

A kilenc nyitott és zárt tárolóhely a műszerfalon, az optimálisan elhelyezett pohártartók, a több mint 24 literes műszerfali tárolókapacitás, valamint az 54 literes tárolóhely az opcionális irodai üléspad alatt azt jelenti, hogy mindennek jut hely, amire szükség lehet a munkavégzéshez.

Opel Vivaro – Irodai üléspad

Üzleti sikerekre felszerelve.

A könnyen kivehető, függőleges helyzetben stabilan rögzíthető jegyzettábla a vezető keze ügyében tartja a fontos papírokat, így nem kell időt vesztegetni a keresgélésükre. A mobil iroda jellemzői:

  • A lehajtható középső részű irodai üléspad kivehető jegyzettáblát, és táblagép vagy laptop tárolására alkalmas rekeszt rejt.
  • Okostelefon-tartó a műszerfal tetején.
  • Táblagéptartó a műszerfal felső részén.

Extra hatékonyságot biztosít a kulcs nélküli Open & Start rendszer és az ajtók egyenkénti zárhatósága.

Opel Vivaro - Navi 80 IntelliLink

Első osztályú infotainment

Továbbfejlesztett infotainment rendszerek egész sorából választhat. Az egy DIN-es R16 BT USB és a dupla DIN-es CD18 BT USB a Bluetooth® kapcsolat útján zeneadatfolyam-lejátszásra és telefonkihangosításra is alkalmas, a műszerfali USB aljzat és a külső USB pedig lehetővé teszik a hordozható készülékek csatlakoztatását.

A Navi 50 hétcolos, színes érintőképernyővel és nyugat- vagy kelet-európai térképlefedettséggel egészíti ki ezeket. A csatlakoztatott okostelefonok ingyenes 'AHA' alkalmazása az érintőképernyőn keresztül biztosítja a hozzáférést a közösségi oldalakhoz, pl. a Facebookhoz vagy a Twitterhez, és az internetes rádiócsatornákhoz. Az iPhone készülékekhez Siri hangfelismerés is elérhető. A csúcsmodern Navi 80 IntelliLink további funkciókat kínál, többek között háromdimenziós madártávlati nézetet, továbbfejlesztett hangvezérlést és Bluetooth® zeneadatfolyam-lejátszást. A kijelző a tolatókamera képernyőjeként is működik.

Opel Vivaro – Tolatókamera

Több kényelem. Kevesebb stressz.

Az Opel Vivaro kizárólag vezetőfülkébe rendelhető belső klímaopciói közé tartozik a manuális légkondicionáló és az elektronikus klímavezérlés (ECC).

A tolatókamerával láthatja, hogy merre tart, és gondtalanná válik a manőverezés. A kép a navigációs rendszer érintőképernyőjén jelenik meg, dinamikus segédvonalakkal együtt, vagy a belső visszapillantó tükrön, statikus segédvonalakkal együtt.

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.

A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét.

*A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a NEDC szabályozás szerint kerültek meghatározásra (715/2007 és 692/2008 EK rendeletek aktuális verziói), mely biztosítja az egyéb járművekkel való összehasonlíthatóságot. 2017. szeptember 1-től egyes új járművek üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatait az új WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) szabályozás szerint határozzuk meg, és a kapott értékeket visszakonvertáljuk NEDC szerinti értékekké, az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében. A legfrissebb adatokért keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét.

** A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a WLTP szabályozás szerint kerültek meghatározásra, a kapott értékeket pedig visszakonvertáltuk NEDC szerinti értékekké, az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében (a 715/2007, a 2017/1153 és a 2017/1151 EK rendeleteknek megfelelően).

Az értékek meghatározása során az egyéni vezetési stílust, a vezetési körülményeket, az extra felszereltséget, illetve a változó típusú és méretű gumiabroncsokat nem vettük figyelembe. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatokkal kapcsolatos további részletekért tekintse át tájékoztató anyagunkat, mely minden márkakereskedésben elérhető.

*** H-gáz, m3/100 km.

**** A BlueInjection-technikával felszerelt járművek rendszeres AdBlue®-utántöltést igényelnek, akár egy szervizintervallumon belül is. A fedélzeti számítógép jelzést ad, ha a folyadék utántöltésére van szükség. Részletek: http://www.opel.hu/tools/adblue/adblueinfo.html

A feltüntetett árak kedvezményes árak, melyek légkondicionáló megrendelése esetén érvényesek. A légkondicionáló árát a feltüntetett összegek már tartalmazzák. Részletekért és egyedi árajánlatért érdeklődjön márkakereskedéseinkben.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Az Opel minden tőle telhetőt megtesz, hogy pontos és naprakész legyen a weboldal tartalma, de nem vállal felelősséget semmiféle kárért vagy veszteségért, amely a weboldal információiból fakad. Előfordulhat, hogy a termék bevezetése óta bekövetkezett változások miatt nem pontos a weboldal néhány információja. Néhány leírt vagy bemutatott felszerelés csak bizonyos országokban vagy csak felár ellenében kapható. Az Opel fenntartja a jogot, hogy bármikor megváltoztassa a termékspecifikációkat. Az Ön országában érvényes aktuális termékspecifikációért keresse fel Opel márkakereskedőjét.
Ugrás az oldal tetejére