loading

Tegye kényelmesebbé hétköznapjait,

családi rendezvényeit bérautóval!

 

 

 

Legyen szó egy-két napról,hétvégi kirándulásról, külföldi nyaralásról, vállalati rendezvényről, leány- vagy legénybúcsúkról, esküvőről, a társaságnál minden alkalomra találnak megfelelő megoldást.

 

Kis-, közép- és felsőkategóriás modellek, sőt, egyedi igényekhez alkalmazkodva, luxusautók bérlésére is van lehetőség. Az autók klímaberendezéssel, nemzetközi zöldkártyával, kötelező és Casco biztosítással, valamint assistance szolgáltatással rendelkeznek.

 

Műszakilag jól felkészített,folyamatosan szervizelt, egy-három éves modellek, így bármikor, hosszabb útra is biztonsággal használhatóak. Baráti társaságoknak kiránduláshoz,nyaraláshoz, céges rendezvényekhez kiváló lehetőség a 9 személyes Opel Vivaro-k bérlése: nem kell két autóval menni, így felébe kerül az üzemanyag és az autópályadíj. Ráadásul, csak egy embernek kell vezetnie (vagy akár felváltva), s gyorsabban múlik az idő is, hiszen az egy légtér miatt jobb a hangulat. Igyekszünk minden kívánságot teljesíteni: ha szükséges, a bérelt autót tetőbox-szal, síléctartóval, hűtőtáskával, gyerekülésekkel is felszereljük.

 

Családi rendezvényekre, esküvőkre – egyedi díjszabással – hétvégi csomagajánlatot, s ha kell, sofőrszolgálatot is biztosítunk. Cégeknek a hosszú távú autóbérletet is ajánljuk: ha csak két-három hónapra van szükség egy, vagy néhány plusz autóra, nem kell a vállalkozásnak beruháznia, lízingeléssel, hosszú távú szerződéssel elköteleznie magát. Nálunk egyedi, testre szabott díjjal bérelhet járművet, melynek költségeit el is számolhatja. Nincs tőkelekötés, értékcsökkenés, s a vállalati árakat garantáljuk a dolgozók magánbérleteihez is.


Kitűnő műszaki és esztétikai állapotban lévő autóink, és az autó bérbeadási tevékenységünkhöz kapcsolódó egyéb szolgáltatásaink kielégítik a modern fogyasztói igényeket, így reméljük, hogy az Ön elvárásainak is maradéktalanul meg tudunk felelni. Amennyiben bármilyen kérdésük merülne fel, kérem, forduljanak hozzánk bizalommal!

Ha balesetet szenvedett vagy tört az autója, akkor is segítünk!

Mindenképp vegye fel velem a kapcsolatot csere vagy bérautó esetében és nem lesz gondja a továbbiakban.

 

> Béreljen autót Online! 

 

Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák!

 

Kérdéseivel, kéréseivel kapcsolatban kérem keressen bizalommal:

Németh Gyula
Bérautó referens

Tel.: 06 70/4500 261
email: gynemeth@platanautohaz.hu

 

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére