loading
  • Klíma tísztitás

A klímaberendezést használók nagy része tapasztalta már, hogy a klíma bekapcsoláskor poshadt szag áramlik ki a berendezésből. Ilyenkor, nagy valószínűséggel tele van a kellemetlen szagokat okozó anyagokon túl különböző gombákkal és baktériumokkal. Ezt keringeti folyamatosan az autó utasterében fertőzve az ott tartózkodókat. Speciálisan erre a célra kifejlesztett anyaggal megszabadítjuk autóját a kórokozóktól, kellemesebb levegőt biztosítunk az Ön számára.

Javasoljuk, évente tisztíttassa ki a klímarendszert a kellemetlen szagok elkerülése végett! 

Klímarendszerének utastérszűrője (pollenszűrő) megvédi Önt a porral és a levegőben lévő pollenekkel szemben. Ha nem cseréli ki a pollenszűrőt rendszeresen (legalább évente) kevésbé hatékonyan fogja megszűrni ezeket a részecskéket.  

 

 

  • Klíma regenerálás

A hosszú élettartalmú klímaberendezés titka a rendszeres karbantartás. A rosszul karbantartott klíma által kibocsátott levegő nem elég hideg és jelentős mértékben csökkenti az utazás komfortját az Ön és az utasok számára is. A klímaberendezések évente hűtőközegük 20%-át veszítik el, ami befolyásolja a működésüket. A meghibásodások elkerülése érdekében évente ellenőriztesse klímarendszerét!

A jól működő klímaberendezés felelős:

- a tiszta szélvédőért valamint a jobb kilátásért

- az ideális hőmérsékletért
- a nagyobb biztonságérzetért és a fáradságérzet csökkentésért
- a tiszta levegőért és az alacsonyabb páratartalomértKapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Kérése elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatit az Adatvédelmi hozzájárulásban részletezett cégek kezeljék, valamint, hogy kérése teljesítésével kapcsolatban felvegyük Önnel a kapcsolatot a megadott csatornákon.
és egyben hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez a Marketing hozzájárulásban részletezettek szerint.

Ugrás az oldal tetejére