loading

ÚJ ALAPOK.

A kiváló terepjáró vonzó külseje egy sor intelligens alvázszabályozó mechanizmust rejt, hogy a körülmények nehézségétől függetlenül mindig az Ön szükségleteinek megfelelően reagáljon. A vezetést segítő technológiák ugrásra készen, karnyújtásnyi távolságon belül.

További tudnivalók az Opel Antara összkerékmeghajtás technológiájáról, valamint aktív és passzív biztonsági elemeinek összefüggő rendszeréről.

A képen extraként választható felszerelés is látható.

Az Opel minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a weboldal tartalma pontos és naprakész legyen, de nem vállal felelősséget semmiféle kárért vagy veszteségért, amely a weboldalon található információkból fakad. Előfordulhat, hogy néhány weboldalon található információ nem pontos a termék piacra kerülése óta bekövetkezett változásai miatt. Néhány leírt vagy bemutatott felszerelés csak bizonyos országokban vagy csak felár ellenében kapható. Az Opel fenntartja a jogot arra, hogy a termékspecifikációkat bármikor megváltoztassa. Az aktuális termékspecifikációért keresse fel Opel márkakereskedésünket.

Ugrás az oldal tetejére