loading

Kiemelkedő stílus.

Formája magára vonja a figyelmet, miközben a hangsúly egyértelműen az elegáns köntösben megjelenő hasznosságon van. Az Opel Vivaro. Egyszerűen az élmezőnyben.

Opel Vivaro – Erős és stílusos

Erős és stílusos

Az egyedi Opel formatervezés elemei:

  • Mély krómozott Opel embléma elöl és hátul.
  • "Szárny" formájú jellegzetes fénymintázatú nappali menetfények.
  • Művészien megformált, "penge" hatású oldalpanel.
  • Karaktervonal a motorháztetőn.
  • Krómozott elemek az első lámpacsoportokban.
Opel Vivaro – Guruló névjegykártya

Az Ön guruló névjegykártyája

A megbízhatóság a vérében van, de ami a stílust illeti, az Opel Vivaro robusztus természete széles, stabil kiállásában mutatkozik meg igazán. A hosszú távú kényelmet és a remek kilátást már előrevetíti a megemelt fülkeprofil, a megemelt tetővonal és a mélyre lenyúló üvegfelület.

Az egyedi stílus és a láthatóan kiváló minőség – főleg az ecoFLEX emblémával kombinálva – erőteljes üzenetet közvetít Önről és cégéről. És bőséges a céges feliratozásra használható szabad felület is. Az Opel Vivaro az ideális névjegykártya.

A barátságos, levegős és kényelmes fülkében még a színek és kárpitok is extra dimenzióval járulnak hozzá a személyzet és az utasok kényelméhez. Tökéletes üzleti környezet, csatlakozásra és kapcsolattartásra tervezve, ergonómiailag ideálisan.

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Az Opel minden tőle telhetőt megtesz, hogy pontos és naprakész legyen a weboldal tartalma, de nem vállal felelősséget semmiféle kárért vagy veszteségért, amely a weboldal információiból fakad. Előfordulhat, hogy a termék bevezetése óta bekövetkezett változások miatt nem pontos a weboldal néhány információja. Néhány leírt vagy bemutatott felszerelés csak bizonyos országokban vagy csak felár ellenében kapható. Az Opel fenntartja a jogot, hogy bármikor megváltoztassa a termékspecifikációkat. Az Ön országában érvényes aktuális termékspecifikációért keresse fel Opel márkakereskedőjét.
Ugrás az oldal tetejére